ЖИВИЙ ЧАЙ
Імбир
Холодний чай з імбирем

Стакан 400 мл
Лід кубиками
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Імбир"
200 гр мінеральної сильногазованої води
40 гр (2 півдольки) апельсину
2 гр (3 чіпси) висушеного лайму
2 гр (гілка) м'яти

Вилити вміст пакетику в ємність.
Залити холодною водою, додати декілька листочків
м'яти, змішати.
Для прикраси викласти в чай дольки цитрусових.
Обережно помістити верхівку м'яти, розкритою вверх,
а за можливості причепити барною прищепкою
на торець чашки або чайника.

Гарячий чай з імбирем

Чашка 400 мл або чайник 400 мл
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Імбир"
300 гр кип'ятку
15 гр (2 півдольки) лимону
40 гр (2 півдольки) апельсину
2 гр (гілка) м'яти

Вилити вміст пакетику в ємність.
Залити кип'ятком, додати декілька листочків
м'яти, змішати.
Для прикраси викласти в чай дольки цитрусових.
Обережно помістити верхівку м'яти, розкритою вверх,
а за можливості причепити барною прищепкою
на торець чашки або чайника.

Гарячий чай з імбирем

Чашка 400 мл або чайник 400 мл
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Імбир"
300 гр кип'ятку
15 гр (2 півдольки) лимону
40 гр (2 півдольки) апельсину
2 гр (гілка) м'яти

Вилити вміст пакетику в ємність.
Залити кип'ятком, додати декілька листочків
м'яти, змішати.
Для прикраси викласти в чай дольки цитрусових.
Обережно помістити верхівку м'яти, розкритою вверх,
а за можливості причепити барною прищепкою
на торець чашки або чайника.

Made on
Tilda