ЖИВИЙ ЧАЙ
Обліпиха
Холодний чай з обліпихою

Стакан 400 мл
Лід кубиками
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Обліпиха"
200 гр мінеральної сильногазованої води
15 гр (15 шт) ягоди журавлини
50 гр (2 півдолька) апельсину
3 гр (гілка) розмарину

Вилити вміст пакетику в ємність.
Залити мінеральною водою. Додати ягоди журавлини
та замішати все барною ложкою. Наповнити ємність
льодом, змішати. За можливості засипати верхівку
стакану льодом "crash". Для прикраси помістити
вертикально півдольку апельсина та гілку розмарину.
Подається з соломинкою.

Гарячий чай з обліпихою

Чашка 400 мл або чайник 400 мл
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Обліпиха"
300 гр кип'ятку
15 гр (15 шт) ягоди журавлини
1шт зірка бадьяну
40 гр (2 півдольки) апельсину
3 гр (гілка) розмарину

Вилити вміст пакетику в ємність, залити кип'ятком,
кинути 10 шт ягід журавлини.
Змішати. Для прикраси покласти в чай 2 півдольки
апельсину, 5 ягід журавлини та зірку бадьяну.
Прищепкою зачепити гілку розмарину, за відсутності
барної прищепки помістити дугою поверх рідини або
вмістити всередину напою.

Гарячий чай з імбирем

Чашка 400 мл або чайник 400 мл
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Імбир"
300 гр кип'ятку
15 гр (2 півдольки) лимону
40 гр (2 півдольки) апельсину
2 гр (гілка) м'яти

Вилити вміст пакетику в ємність.
Залити кип'ятком, додати декілька листочків
м'яти, змішати.
Для прикраси викласти в чай дольки цитрусових.
Обережно помістити верхівку м'яти, розкритою вверх,
а за можливості причепити барною прищепкою
на торець чашки або чайника.

Made on
Tilda