ЖИВИЙ ЧАЙ
Ягідний
Холодний чай з ягодами

Стакан 400 мл
Лід кубиками
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Ягідний"
200 гр мінеральної сильногазованої води
15 гр (15 шт) ягоди смородини
20 гр (7шт) ягоди ожини
3 гр (гілка) розмарину

Вилити вміст пакетику в ємність. Залити мінеральною
водою. Додати ягоди та замішати все барною ложкою.
Наповнити ємність льодом. Змішати. За можливості
засипати верхівку стакану льодом "crash".
Для прикраси помістити 3-5 ягід та вертикально
гілку розмарину. Подається з соломинкою
.

Гарячий чай з ягодами

Чашка 400 мл або чайник 400 мл
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Ягідний"
300 гр кип'ятку
15 гр (15 шт) ягоди смородини
20 гр (7шт) ягоди ожини
3 гр (гілка) розмарину

Вилити вміст пакетику в ємність, залити кип'ятком,
додати ягіди, змішати. Для прикраси покласти в
чай ожину. Прищепкою зачепити гілку розмарину, за
відсутності барної прищепки помістити дугою поверх
рідини або вмістити всередину напою.

Гарячий чай з імбирем

Чашка 400 мл або чайник 400 мл
50 гр (1 пакетик) живого чаю "Імбир"
300 гр кип'ятку
15 гр (2 півдольки) лимону
40 гр (2 півдольки) апельсину
2 гр (гілка) м'яти

Вилити вміст пакетику в ємність.
Залити кип'ятком, додати декілька листочків
м'яти, змішати.
Для прикраси викласти в чай дольки цитрусових.
Обережно помістити верхівку м'яти, розкритою вверх,
а за можливості причепити барною прищепкою
на торець чашки або чайника.

Made on
Tilda